Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Stabil motor

                                                                            

A Lifan  egyhengeres OHV négyütemű motor alkalmas vízszivattyúk, fűnyíró és kaszálógépek, aggregátorok (generátorok) és sok més gép meghajtására.

A motor beszerelésekor figyelembe kell venni a műszaki rajzokat, amelyek megtalálhatók a képek között. Amennyiben kérdése merül fel keresse ügyfélszolglatunkat, telefonon, vagy e-mailben.

A motorok berántóval, vagy önindítóval indulnak, felszereltségtől függően.

A szettekben megtalálható  a karburátor, vagy adagoló, a kipufogó, az üzemanyagtartály is.

  A LIFAN-ról 


Chonqing Lifan Industry (Group) Co., Ltd. 1992-ben alakult. Kína egyik legnagyobb magánvállalata. A Lifan Csoport gyorsan fejlődött, és a személygépkocsik, tehergépkocsik, autóbuszok, motorkerékpárok és motorok tervezésében és forgalmazásában a fejlett technológiára összpontosító változatos vállalatává vált.

A Lifan Motorcylce-t az Állami Minőség- és Műszaki Felügyeleti Hivatal tesztelte, és a gyár elnyerte a "Top kínai márka" címet. 2006 januárjában a Lifan Kína 100 legerősebb vállalatának 78. helyen állt és hatodik az autóiparban. A Lifan technológiai központja hetedik helyen állt. A Lifan több mint 13 ezer embert foglalkoztat Chongqingben, amely 35 000 000 embert foglal magában Közép-Kínában, és több mint 4500 szabadalommal rendelkezik. Chongqing a kiváló minőségű motorgyártás központja.

2002-ben a Lifan 520-as autó forgalmazása is elindult , 2003-ban az első teherautók is kikerültek a gyártósorokból. A saját gyártósoraiban  hegesztés, festés és összeszerelés évente 150 000 darabot ért el, és egy autóipari akadémiát hoztak létre. Figyelem: 


 

Figyelmeztetés:
A motort kenőanyagok (olaj és benzin) nélkül szállítjuk.
Ezeket az első indítás előtt meg kell tölteni, hogy elkerülhető legyen a motor károsodása.


Beszállítói nyilatkozat -  Gépekről szóló irányelv:
Ezennel kijelentjük, hogy ez a motor egy gépbe történő beszerelésre  szolgál. A gép, amelybe a motor be kell szerelni, nem szabad üzembe helyezni, amíg ki nem derült, hogy a készülék megfelel a műszaki biztonsági követelményeknek.
Ennek megsértéséből eredő károkért a felelősséget  nem vállaljuk.

Kínálatunk: 

Rendezés: