Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Hűségpont rendszer

Hűsgépont rendszerünk megújult, 5 % visszatérítés regisztrált fiókkal történő vásárlást követően!

Tisztelt Látogatóink, kedves Vásárlóink!

Minden elköltött 20 Ft után 1 hűségpontot írunk jóvá egyenlegén, melyet a következő vásárlásnál használhat fel!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy áruházunkban bevezettük hűségpont-gyűjtő rendszerünket, melynek keretében visszatérő Vevőik vásárlásait hűségpontokkal jutalmazzuk.

Vásárlóink bizalma és megelégedettsége fontos a számunkra, ezért minden régi és új törzsvásárlónk megrendelései után hűségpontokat írunk jóvá. Az összegyűjtött hűségpontok akár már a következő vásárlás alkalmával beválthatók, így az általunk forgalmazott termékek még kedvezőbb áron vásárolhatóak meg.

A hűségpontok értéke termékenként eltérő lehet. Az egyes termékek hűségpont értékéről az adott termék részletes adatlapján tájékozódhat.

A Hűségpont-gyűjtő rendszer felhasználásának feltétele

Hűségpont-gyűjtő rendszerünk kizárólag regisztrált vásárlóink számára elérhető!

Hűségpontokat gyűjteni és felhasználni csak interneten leadott, on-line vásárlással lehet. Telefonon vagy e-mailben leadott megrendelések után nem jár hűségpont! 

Minden vásárlásnál, amit a rendszerbe belépve hajt végre, pontokat kap. Már az első vásárlást követően hűségpontokat írunk jóvá egyenlegén, melyet a következő alkalommal be is válthat vagy folytathatja tovább a pontgyűjtést. A hűségpont teljes értékű fizetőeszköz, az Egészségáruházban megvásárolható valamennyi termék esetén felhasználható, beleértve az akciós termékeket is.

A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható, készpénzre át nem váltható.

A szállítási költség és az utánvét díja után nem jár hűségpont.

A pontgyűjtés során a virtuális számlája 100 napig érvényes!

A Hűségpontok jóváírása és beváltása

Áruházunk a regisztrált felhasználók számára nyit egy virtuális számlát, melyre automatikusan jóváírásra kerülnek a sikeres vásárlásért kapott pontok. Ezeket a pontokat később bármikor felhasználhatja, tehát fizethet velük. Pontjai aktuális egyenlegét a belépést követően személyes adatlapján tekintheti meg.

A vásárlások során gyűjtött pontok összeadódnak és a vásárló döntheti el, hogy mikor szeretné felhasználni azokat. A hűségpontok kizárólag egyszerre használhatóak fel.

A megrendelés során a Fizetési mód kiválasztásánál adhatja meg, ha hűségpontokkal is szeretne fizetni. Itt láthatja a felhasználható hűségpontjai számát is. A megfelelő szállítási és fizetési mód kiválasztása után pedig a ténylegesen fizetendő végösszeget láthatja. Hűségpontokkal történő fizetéskor számlájáról levonjuk az összes felhasználható pontot.

Felejtse el az oldalainkon feltüntetett árakat, hiszen ha már vásárolt nálunk, a jövőben mindig számíthat árkedvezményre a kapott pontjai után!

 

 Legyen Ön is regisztrált vásárlónk és éljen hűségpont rendszerünk kedvezményeivel!

 Kellemes pontgyűjtést kívánunk mindenkinek!

Üdvözlettel: Utanfuto Áruház csapata