Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Utánfutó rakomány takaró háló

Utánfutó Hálók

Az utánfutó hálók elengedhetetlen kiegészítői azoknak, akik biztonságosan szeretnék szállítani áruikat vagy személyes tárgyaikat utánfutókon. Ezek a hálók különösen fontosak nyitott utánfutóknál, ahol a rakomány könnyen elmozdulhat vagy kieshet szállítás közben. Webáruházunk széles választékot kínál, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes megoldást.

Funkciók és Előnyök:

  • Biztonság: Az utánfutó hálók megakadályozzák, hogy a rakomány kiessen vagy elmozduljon szállítás közben, így növelve az út biztonságát.
  • Tartósság: Kiváló minőségű anyagokból készülnek, így ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyoknak és a használat okozta kopásnak.
  • Könnyű kezelhetőség: A hálók könnyen felszerelhetők és eltávolíthatók, így a rakodás gyors és egyszerű.
  • Különböző méretek: Kínálatunkban számos méretben találhatóak hálók, így minden típusú utánfutóhoz és rakományhoz megtalálható a megfelelő.
  • Rugalmas felhasználás: Tökéletes megoldás kerti hulladék, építőanyagok, bútorok és egyéb nagyméretű tárgyak szállítására.

A hálók gyakran erős, UV-álló anyagokból készülnek, mint például a polietilén vagy nylon, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Emellett, sok háló rendelkezik rugalmas szegéllyel vagy rögzítőkkel, ami még stabilabbá teszi a rakományt.

Válassza ki a megfelelő utánfutó hálót, hogy biztonságosan és kényelmesen szállíthassa áruit. Böngésszen kínálatunkban, és találja meg a tökéletes hálót, amely megfelel minden szükségletének és elvárásának!

Rendezés:

Ponyvafeszítő kerek - műanyag

RAKTÁRON
Cikkszám: ueu46790
215 Ft

Utánfutó háló 200x300 cm

RENDELÉSRE (1-3 NAP)
Cikkszám: LAM60312
13.295 Ft

Utánfutó háló 300x600 cm

RENDELÉSRE (2-5 NAP)
Cikkszám: 51806
15.685 Ft

Rakományrögzítő háló 450x900 cm

RENDELÉSRE (1-3 NAP)
Cikkszám: LK0907
35.415 Ft 33.995 Ft
4%